menu
search
wishlist
winkelwagen
winkelwagen keyboard_arrow_down
0
check_circle_outline Verzendkosten € 4,95
check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE
check_circle_outline 14 dagen zichttermijn
check_circle_outline Veilig betalen met iDeal
Home arrow_forward Pimp je agenda of planner!

Pimp je agenda of planner!

Ik zou niet weten wat ik zonder mijn familie planner zou moeten. Mijn gezin bestaat uit 6 personen: mijn man, ik, en 4 kinderen van 12, 9, 8 en 5. Mijn agenda is me werkelijk heilig. Alle afspraken die ik, mijn man of mijn kinderen hebben, schrijf ik netjes in dit boekje. S ’ochtends als ik beneden kom, is het eerste wat ik doe, mijn agenda openslaan en kijken wat, wie en welke afspraken we vandaag in de planning hebben.

Op sommige dagen staat de hele pagina volgekalkt. Mijn man heeft een afspraak bij de tandarts. Mijn zoon Erik gaat vandaag bij een vriendje spelen. Linda onze kleine meid, moet om 5 uur naar zwemles, Guido heeft van 7-8 voetbal training en s ’avonds hebben we nog een verjaardag van mijn vader. Ook al staan de bladzijden soms helemaal volgeschreven, een planner brengt rust in mijn leven.

Het geeft zelfs ontspanning want s ‘avonds als de kinderen op bed liggen, dan pak ik onze weekplanner er weer bij en ga ik deze bijwerken. Niet alleen met afspraken, maar ook met leuke stickers. Met masking tape creëer ik vakken zodat ieder gezinslid een eigen vakje heeft.

Daarnaast gebruik ik masking tape om mijn agenda te versieren en om kleine notitieblaadjes erin te plakken. Om het nog verder op te leuken gebruik ik tekst stickers en markeerstiften. En zo creëer ik van een saaie familie planner een leuk, druk geheel, waar ik, ondanks die vele afspraken, al vrolijk wordt als ik er een blik op werp!

  Femke     19-10-2018 12:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

menu icon
Menu
menu icon
Zoeken
menu icon
Wishlist
menu icon
Account
menu icon
Cart
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.